Al jaren ben ik werkzaam in het bedrijfsleven, ontmoet ik dagelijks veel relaties en spreek ik diverse collega’s. Een super dynamische baan, met leuke contacten. Ik merkte dat ik naast mijn baan ook steeds vaker om persoonlijk advies werd gevraagd en dat ik het leuk vond om anderen te helpen. Helpen beter communiceren, helpen de zaken op een rijtje te krijgen. Ook beleef ik veel plezier aan het enthousiasmeren en positiever stemmen van mensen. Hier moet je iets mee doen werd er vaak tegen me gezegd…tja dat is leuk, maar hoe dan? Ik besloot me te gaan verdiepen in coaching. Ik volgde een training over het coachen van teams, dit zorgde ervoor dat ik het “coachvirus” te pakken kreeg, dus ik besloot me verder te gaan ontwikkelen als coach. Na een zoektocht naar een goede coachopleiding kwam ik uit bij NLP coaching. Nu hoor ik je denken, NLP? Wat is dat? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren, ja nu weet je nog niets.

NLP is een methodiek waarmee we onze onbewuste strategieën kunnen ontdekken, kort gezegd: waarom doen we wat we doen en hoe doen we die dingen? Veelal zijn we ons niet bewust van de manier waarop we dingen aanpakken, hoe we communiceren en welk effect dit heeft. Zodra je hier meer inzicht in hebt, kun je ook veranderingen aanbrengen en zelfs je eigen gedachten beïnvloeden, wat weer leidt naar ander gedrag en dus ook een ander gevoel. Je zou kunnen zeggen je wordt weer “kapitein” van je brein!

Tijdens mijn coachsessies maak ik veel gebruik van deze technieken. Bewustwording is een belangrijk speerpunt. Naast NLP gebruik ik ook andere technieken in de loop van de jaren verkregen door diverse trainingen en opleidingen.

De afgelopen jaren heb ik me ook verder ontwikkeld als teamcoach en organisatiecoach. Ik help organisaties en teams in het zoeken naar verbinding, het verkrijgen van resultaat en het behalen van doelen. Altijd met oog voor het individu. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Handtekening

Coach